Microsoft Security Essentials 2009
|
| ||
Microsoft ücretsiz anti-virüs yazılımı Security Essentials’ın final sürümünü yayınladı.
Bir yıllık bir çalışmanın ve beta versiyonunun test sürecinin ardından Microsoft Security Essentials yayınladı. Microsoft’un bu ücretsiz güvenlik yazılımı özellikle Facebook üzerinden yayılan Koobface gibi zararlı yazılımlara karşı oldukça etkili.
Haziran ayında kullanıcılara beta versiyonu açılan bu yazılım, bir gün içerisinde maksimum indirme limitine erişmişti. Windows XP, Vista ve Windows 7‘nin 32 ve 64 bit sürümlerine sahip olanlar için kullanabilecekler. Microsoft Security Essentials, 22 Ekim’de çıkacak olan Windows 7 paketinin içerisinde yer almıyor. Ancak Windows 7 sahipleri, indirip yasal bir şekilde kullanabilirler.
Microsoft’tan yapılan açıklamaya göre yapılan araştırmalar kullanıcıların antivirüs yazılımlarına ücret ödemek istemediklerini açıkça ortaya koymuş. Microsoft Security Essentials ile tüketiciler temin edilmesi ve kullanılması kolay, kullanıcının işini bölmeyen, çok kaliteli bir korumaya sahip olabilecekler.
Yazılımı İndirmek için:
Windows Vista ve Windows 7 için (64-Bit)
Windows Vista ve Windows 7 için (32-Bit)
Benzer Yazılar:
- XP’den vazgeçemeyenler Windows 7 için ne düşünüyor
- Windows 7 için Crack Üretildi
- Live Messenger’ın Yeni Versiyonu Yayında
- OuttaSight 2009
- XP için Windows 7 Teması
Eğer yazıyı beğendiyseniz ya da ekleyecekleriniz varsa, lütfen yorumunuz yazın veya RSS aboneliği ile yeni yazılardan anında haberdar olun.
